Când a sunat curierul să-mi spună că am un pachet „tocmai de la Cluuuj”, habar n-aveam ce poate fi. Am deschis cutia şi am dat peste bibeloul de mai sus. Locomotiva e super-muncită, cu tot felul de detalii pe care le vezi doar dacă te uiţi foarte atent. Am văzut în toamnă cum se fac lucrurile acolo şi mă gândesc că doamna care stă să picteze trebuie să-şi fi petrecut cel puţin o jumătate de zi cu locomotiva mea.

Dar pe mine mai mult m-a dat pe spate logoul, care respectă în tocmai nuanţa şi fontul. Cred că l-au printat sau ceva. M-am bucurat şi când mi-am adus aminte cum se face suportul cel roşu, după un live demo în atelierul Lumânăreselor. Parcă altfel e când ştii exact cum şi cine face un lucru pe care îl primeşti.

Lumânarea asta cu valenţe de bibelou e doar un exemplu de cadou personalizat pe care îl pot face Lumânăresele de la Cluj. Puteţi comanda aproape orice (şi credeţi-mă că pot face o grămadă de chestii, am văzut) şi veţi primi în câteva zile prin curier. Partea cu adevărat mişto  e că puteţi să vedeţi şi în Bucureşti lumânările, mai ales că se apropie Crăciunul şi au o ofertă bogată. Pe Calea Victoriei 134, la magazinul Azay, sunt o serie de lumânări produse la Cluj. Şi în caz că vă e mai la îndemână să comandaţi de pe Emag, Lumânăresele au produse şi acolo.

Planuri sunt multe, atât pentru extinderea naţională, cât şi pentru colaborări la nivel internaţional, iar business-ul ăsta mic din Cluj sigur se va face mare în câţiva ani. Între timp îi găsiţi pe Facebook şi pe blog, iar după ce cumpăraţi trebuie să aveţi în minte un amănunt foarte important: lumânările sunt făcute ca să fie arse 🙂

Ce-i drept, nu ştiu dacă o să urmez sfatul şi cu lumânarea personalizată cu blogul meu, la fel cum am ţinut în familie şi ciuboţica de mai jos. Nu mai ştie nimeni exact ce proveninenţă are, însă o păstrăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu