ucl_3D

La invitaţia Romtelecom, am văzut finala UCL de sâmbătă într-o sală de cinema de la AFI Palace Cotroceni. A fost prima finală de Champions League transmisă în format 3D în România, cei de la Dolce Sport având o frecvenţă separată pentru programele tridimensionale.

Există un car de emisie special care se ocupă doar cu transmisia 3D, iar diferenţele nu ţin doar de tehnologie. Sunt alte poziţii faţă de cele obişnuite, în multe momente chiar ai senzaţia că eşti pe stadion.

Principalul avantaj e legat de momentele alea în care ai impresia că mingea o să intre în poartă şi de fapt trece la 5 metri distanţă. Pe 3D iluziile astea nu prea mai apar, îţi dai seama exact în ce direcţie se duce mingea prin aer.

S-a mai pierdut din claritatea imaginii pentru că am văzut meciul pe un ecran imens, cred că pe televizoarele 3D e şi mai interesant de urmărit. Însă a fost, fără îndoială, cel mai confortabil loc în care puteam viziona meciul.

Între HD şi 3D prefer în continuare versiunea la calitate înaltă, cel puţin până când voi vedea şi o transmisie pe un televizor 3D. Şi ocazii vor mai fi, pentru că Dolce Sport va continua aceste experimente cu transmisii 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu