domeniul_greaca

În weekend am dat o fugă până la Domeniul Greaca, un resort aflat în apropiere de Giurgiu, cam la o oră distanţă de Bucureşti. Au tot apărut astfel de locuri prin Giurgiu, ştiu că am fost la Călugăreni la un asftfel de resort, dar Domeniul Greaca e de departe cel mai mişto.

Arată absolut bestial, nici n-ai zice că e în România. Hotelul e pe un deal, piscina e în vale, undeva în depărtare se vede Dunărea. După cum spunea un prieten, ai zice că e un conac al vreunui mahăr prin Mexic. Sunt vreo 16 camere, două piscine, două terenuri de tenis pe sintetic, plus o mulţime de alte posibilităţi de recreere. Au şi ATV, au şi masă de ping pong, au şi un ditamai locul de joacă pentru copii, plus aparate pentru exerciţii fizice ca alea montate prin parcurile bucureştene.

Preţurile sunt cam ca de Bucureşti, 50 de lei accesul la piscină în weekend, 35 de lei pe oră terenul de tenis, 15 lei masa de ping pong. Despre servicii nu mă pronunţ, v-am mai explicat cum e cu vizitele astea organizate. Cert e că o să revin pentru că mi-a plăcut locul foarte mult. Şi o mulţime de prieteni m-au întrebat unde e şi cum ajung acolo :)

Domeniul Greaca e şi pe Facebook şi Twitter.

domeniul_greaca04