Hai s-o lămurim. Ori nu mai facem mişto de caricaturile de talk-showuri care se întâmplă la Antena 3, ori nu mai publicăm „ştiri” din declaraţiile care se dau acolo.

Zilele trecute zappam înainte de Grecia – România şi am dat de o declaraţie mare pe burtieră la Antena 3: „Familia Dr. Mencinicopschi va fi dată afară din casă”. În studioul de la Sinteza Zilei se difuza un fragment din „Moartea căprioarei”, varianta cu soţia şi fiica domnului Mencinicopschi, proaspăt încarcerat în procesul Voiculescu.

Întrebările erau cam aşa:

Gâdea: – Practic, urmează să rămâneţi pe drumuri, nu?
I. M. :   – Nu ştim, noi am vorbit cu avocaţii şi ne-au zis că e posibil orice.
Gâdea: – Deci vă dau afară din casă.
I. M. :   – Da, e posibil să se întâmple şi asta, la un moment dat.
Gâdea: – E singura locuinţă pe care o aveţi, nu? O să rămâneţi pe drumuri?
I. M. :   – Nu ştim ce o să facem… încă nu e nimic clar.

Şi în direcţia asta a mers tot „interviul”. Două femei care trăiesc un moment nasol sunt aduse într-un studio al Antenei 3 şi sunt conduse pe anumite direcţii clare, din care să reiasă că e o mare dramă, că e persecuţie politică etc. Iar noi luăm de bun tot ce zic ele acolo şi publicăm ca ştire, că aşa se face jurnalism. Şi e trist, că Reporter Virtual chiar avea un anumit standard la un moment dat.

4 comentarii. Leave new

 • Alex, eu știam că le ai cu limba română… Corect se scrie „Numai faceț mișto de Antena 3!”, frate!

  Răspunde
 • Eu ştiam că era „făceţi”, da’ mă rog, fiecare cum a învăţat la şcoală.

  Răspunde
 • Din ciclul ”La sinucidere v-ați gândit?”

  Răspunde
 • E inutil sa ne legam de cei cu sapte clase si cu socialismul invatat bine. Fanii varanului sunt ori nostalgici dupa ororile comunismului, ori tufa de Venetia. Nu ati vazut ca majoritatea din publicul antenelor e semianalfabet?
  Bine, bine, veti zice, dar asta aleg, astia conduc. E adevarat, e trist cand ajungi la concluzia ca de foarte mult timp ne conduc prostii. Altfel, cum de arata asa Romania, o tara bogata, superba, cand Olanda e o gradina si de fapt e o tara muncita din Marea Nordului? Care sunt desteptii?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu