in Branded

De sărbători, să depăşim aşteptările doamnelor!

Nu sunt un fan al spălatului de vase. Mă mai lovesc de burete din când în când, fără să existe legături prea strânse. Totuşi, mi se pare rezonabil ca de sărbători să contribui ceva mai mult la treburile casei. E normal, sunt mai multe mâncăruri de pregătit şi mult mai multe vase de spălat. Parcă nu e ok să le spele tot doamnele din viaţa noastră, chiar dacă s-au obişnuit cu lenea noastră şi nu mai au mari aşteptări. Însă putem noi, ca oameni, să le depăşim aşteptările? 😀 Eu cred că putem!

Aşa că am răspuns cu curaj invitaţiei lui Adi Hădean de a mă alătura în echipa naţională a spălătorilor de vase, echipă susţinută de Fairy România. Aveţi mai jos un video cu cele mai bune momente ale mele pe terenul de joc, comentate magistral de Mihai Mironică.


Ce treabă are Fairy cu depăşitul aşteptărilor? Păi cam cu asta se ocupă în viaţa de zi cu zi. Recent, a reuşit să o şi demonstreze, după ce o singură sticlă de Fairy a contribuit la spălarea a 6600 de farfurii. Cei mai mulţi participanţi la masa pantagruelică au zis că o să fie nevoie de trei sticle, până la urmă a fost nevoie doar de una.

 

 

Şi pentru că o echipă are nevoie de mulţi susţinători, e nevoie de cât mai mulţi bărbaţi care să depăşească aşteptările mamelor şi soţiilor lor. Puteţi să intraţi în joc filmându-vă în timp ce spălaţi vase. Urcaţi clipul pe Facebook cu hashtagul #spalvase şi cel mai probabil o să ajungeţi vedetă şi pe DepăşeşteAşteptările.ŞtirileProTV.ro. Puteţi câştiga o plasmă, un set de oale profesionale sau mobilier de bucătărie (aveţi toate detaliile aici).

Eu nu vreau decât să-i mulţumesc colegului Alex pentru ajutor la filmare şi montaj înainte să mă întorc la spălat vase. Încă 2-3 camioane şi gata! Sărbători fericite 🙂

spalvase_fairy

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu