thief_shutterstock

Când eram mic mi s-a spus să fiu cuminte. Să-mi ascult părinţii, să mănânc tot din farfurie, să mă port frumos cu ceilalţi copii. Pe urmă mi s-a spus să învăţ cât mai bine, să iau note mari ca să pot ajunge la un liceu bun. Le-am făcut pe toate, ba chiar am intrat şi la o facultate de Stat.

După ce am mai crescut mi s-a spus să-i respect în continuare pe cei din jur, să muncesc mult, să-mi văd de treabă. Am bifat totul, dar la ce mi-a folosit? Tot ăia răi, care nu ascultă de nimeni, ajung mai bine în viaţă. De exemplu, Mihai Morar este trimis să-i ia interviu lui Robbie Williams. Deci ţara asta are ocazia să-i ia interviu unui artist extrem de cunoscut şi noi îl trimitem fix pe Morar. Aveam, practic, 18 milioane de opţiuni valabile şi luăm cea mai proastă decizie. Ok, se putea un pic mai rău: să-l trimită pe Buzdugan.

Asta e dovada că n-are rost să fii un om bun, să respecţi regulile şi să-ţi faci treaba cum trebuie, până la urmă câştigă ciorditorii. Am senzaţia că Mihai Morar o să meargă la Paris şi a doua zi o să-şi atribuie tot interviul ca şi cum ar fi răspuns el la întrebări. O să spună la radio că abia aşteaptă să cânte la Bucureşti, că a auzit multe lucruri bune despre România şi că ştie de Hagi, Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi româncele foarte frumoase.

Foto: Thief via shutterstock

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu