game_of_thrones_videogame

Pentru că mai sunt aproape două săptămâni până apare un episod nou din Game of Thrones (au apărut primele 4 episoade pe net, poate că v-aţi uitat, poate că nu v-aţi uitat, nu vă judec), încercam să-mi dau seama cum pot să-mi umplu serile cu ceva care să aibă legătură cu universul din Westeros. Şi m-am întrebat dacă nu cumva există vreun joc video cu Game of Thrones.

Întâmplarea face să existe. Este produs de Telltale Games, cei care fac adaptări după filme şi seriale celebre. Jocul e disponibil pe toate platformele importante, inclusiv Android şi iOS. Este împărţit în 6 episoade, primul a apărut anul trecut în decembrie, cel mai recent lansat episod este nr.3, apărut acum vreo lună.

Aruncaţi un ochi pe trailer, arată bine de tot.

https://www.youtube.com/watch?v=nfohvHENZFk

Pentru cei care încă nu s-au convins, avem aici un walkthrough. Jocul e disponibil pe Steam pentru 28 de euro, de banii ăştia presupun că primeşti şi updateurile ulterioare.

Dacă n-aveţi chef de ceva atât de complex, sunt şi alte variante să rămâneţi conectaţi la poveste. De exemplu un ditamai boardgameul care pare să fie bestial, dar e destul de scump, şi câteva jocuri de cărţi, dintre care cel de mai jos am înţeles că ar fi campion.

Asta numai în cazul în care v-aţi uitat deja la episoade 😀

urzeala_tronurilor