Cumva, îmi scăpase promovarea legată de Griselda, noul serial vedetă de la Netflix. Nu ştiu cum s-a întâmplat asta, dar iată-ne.

Habar n-aveam nimic despre serial, am văzut că e cu Sofia Vergara, am concluzionat că e comedie, deci nu i-am dat multă atenţie. Am citit la Vali care e faza şi m-am uitat în weekend.

Pe scurt, e un (alt) film cu traficanţi de droguri. Mi se pare că Netflix a luat lista traficanţilor celebri după sezoanele de Narcos şi a zis „Ok, despre cine mai putem să facem filme?”. Au găsit-o pe tipa asta care a condus Miami-ul în anii ’80, despre care Pablo Escobar spunea că e singura femeie de care se teme, aşa că iată povestea.

Nu e la nivelul Narcos, dar nici nu cred că îşi propun asta, altfel ar fi inclus-o în seria respectivă. Sofia Vergara e foarte bună, mi-a plăcut castingul în rest. Unele faze puţin cam dramatice în stilul Game of Thrones, adică eşti într-o scenă liniştită şi BANG! moare cineva. 

Dar e o serie bună de văzut într-un weekend, câte 2-3 episoade pe seară. Desigur, cea mai interesantă parte (pentru mine) e să mă uit cu telefonul în mână şi să caut informaţii pe Wikipedia, să compar personajele reale cu cele din film etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu