in Streaming

Sportul live este noul pariu al serviciilor de streaming

Ceea ce am văzut la meciul demonstrativ dintre Rafa Nadal și Carlos Alcaraz pe Netflix este un demo pentru cum va arăta viitorul. 

Dacă nu știți deja, pe 3 martie Netflix a transmis ”The Netflix Slam” – un eveniment de 2 ore și jumătate care a inclus și un meci. Dar nu meciul a fost vedeta transmisiei, ci toată partea de interviuri, imagini de context, impresii ale specialiștilor și toate incredientele unei transmisii sportive.

Se vorbește despre multe alte competiții sportive care vor urma pe Netflix.

Amazon Prime Video transmite deja anumite meciuri din Premier League.

Iar Max*, care se lansează pe 21 mai în România, anunță că va avea și transmisii sportive.

*HBO Max se rebranduiește în Max, la numai 2 ani de la lansare. Culmea este că rebrandingul ăsta a fost stabilit în urmă cu vreun an, când și-au dat seama că se diluează brandul HBO și e mai bine să le separe. Lumea oricum o să-i spună HBO mult timp de-acum încolo. Și mai interesant este că Max susține că vine cu chestii în plus față de HBO Max, adică transmisii sportive. Însă HBO-ul original fix de la asta a plecat: filme și box transmis live. Deci cumva se închide un cerc, dar HBO dispare din online.

3 comentarii. Leave new

 • Astept momentul cand unul din ei va avea toate meciurile din Premier League transmise simultan. Sa pot alege la ce meci ma uit, daca vreau comentariu sau doar sunet live de pe stadion si alte chestii.
  Digi, take my money :))

  Răspunde
 • Despre situatia dintre fanii Liverpool din Romania si Carlsberg ce parere ai? Esti fan Liverpool, esti aproape si ai scris des de lumea asta a influencerilor, ai fost acolo, cred ca ai avea o parere mai mult decat avizata. Sau invitatia primita a venit la pachet cu… tăcerea?

  Răspunde
  • Urmează să scriu despre asta în zilele următoare.

   Mi se pare aiurea situaţia. Am fost şi la evenimentul cu John Barnes din 2019, a ieşit foarte frumos cu toţi fanii veniţi la Trafalgar.

   Aici cred că s-a ajuns la o situaţie fără ieşire în care Carlsberg a picat prost. Adică a fost stabilit contractual un loc mic (cel de la Muzeul Fotbalului), apoi n-au mai avut cum să schimbe lucrurile şi a ieşit ce-a ieşit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu