in Muzici

Pink Martini revin la Bucureşti cu China Forbes

pink_martini_live

După 2 concerte cu Storm Large ca lead singer, cei de la Pink Martini revin cu China Forbes pentru al 6-lea concert la Bucureşti, de data asta vor cânta pe 4 octombrie , de la ora 20:0, la Sala Palatului. Sper să cânte ceva mai mult decât în 2013, mai ales că show-urile făcute de China nu sunt la fel de spectaculoase, în schimb te concentrezi pe muzică. Pink Martini e una dintre puţinele trupe care în concerte sună exact ca pe CD, atunci când e solistă China Forbes.

Biletele intră în vigoare de astăzi, 4 mai, și până pe 17 mai inclusiv pot fi achiziționate în presale cu excepția categoriei VIP, la 108 lei, 130 lei, 171 lei și 198 lei, în funcție de categorie. Începând cu 18 mai, tichetele costă 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei și 250 pentru categoria VIP.

Din câte am observat, Storm Large se concentrează ceva mai mult pe cariera solo, în timp ce copiii Chinei Forbes au mai crescut, aşa că solista a reînceput să călătorească prin Europa. Totuşi, mai avem de aşteptat până vom avea ocazia să vedem live duetul de mai jos. Sau pe The von Trapps (sună bestial piesa asta pe un sistem 5.1).

Bilete aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu