in Branded

shortups_mastercard

Că tot vorbeam recent despre scurtmetraje, sâmbătă, 4 iulie, are loc ShortsUP – Noaptea lungă a filmelor scurte, ediţia a 7-a. Vestea bună e că nu se mai organizează în aer liber (acum câţiva ani a fost o mega-furtună fix în seara evenimentului), ci în Pavilionul Central de la Romexpo.

Pe lângă proiecţia propriu-zisă de scurt metraje, care va ţine vreo 6 ore, sunt tot felul de activităţi multimedia pe care le puteţi experimenta în pauzele dintre filme. 

Programul detaliat este aici, sunt şi câteva filme româneşti, din păcate niciunul din cele pe care le-am văzut la TIFF. Tot pe siteul ShortsUP găsiţi informaţii privind celelalte activităţi, din ce văd evenimentul creşte de la an la an. Biletele sunt 40 de lei pe Eventim.ro şi MyTicket până vineri inclusiv. Sâmbătă, la intrare, biletele vor fi 50 de lei.

MasterCard contactless este în acest an cardul preferat la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte şi oferă experienţe #denepreţuit. Dacă folosiţi un card MasterCard sau Maestro pentru a plăti în zona de Food&Drinks veţi beneficia de 10% reducere, bani care se vor întoarce direct pe card. Aşa că sâmbătă merg acolo şi plătesc doar cu cardul! Găsiţi aici lista partenerilor din zona de food and drinks.

Eu am descoperit destul de recent plata contactless şi mi se pare cel mai simplu mod în care poţi plăti. Cred că am triplat numărul de plăţi cu cardul de când am card contactless. Cel mai mişto e la benzinărie sau la supermarket, unde oricum eşti grăbit.

Mă bucur să văd că se promovează intens plata contactless, cei de la MasterCard ştiu că au fost şi la TIFF, şi la Electric Castle, sper să existe cât mai multe POSuri contactless, deja mi se pare anevoios procesul cu PIN pentru plăţile sub 100 de lei.

Harta-Noaptea-Lunga-a-Filmelor-Scurte-2015

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu