in Aceeași Mărie

În weekend a fost ediţia a 4-a Târg de Frumos, a doua la care participă Aceeaşi Mărie. Sâmbătă a fost o vreme superbă, aşa că multă lume a ieşit la plimbare. E un mic dezavantaj că târgul ăsta se întâmplă doar în anotimpul rece (decembrie şi februarie), că se vede cât de mult apreciază oamenii bucata asta de socializare în grădină. Probabil că într-o zi lungă de vară s-ar sta la poveşti de dimineaţă până noaptea târziu, s-ar râde şi s-ar bea sticle întregi de prosecco.

Dar se lucrează şi la asta, fetele sunt în căutarea unui spaţiu pe care să-l transforme în showroom.

A fost multă lume, parcă mai multă decât în decembrie. Chiar mă gândeam că ar fi fost interesant să instalăm un counter de trafic pentru eveniment, ca să vedem exact câtă lume a trecut pragul târgului. Din păcate un astfel de sistem e destul de scump, ţin minte că îmi spunea asta cineva de la Veranda Mall când au deschis. Deci nu se justifică pentru un eveniment mic.

Cu siguranţă vorbim de sute de persoane în ambele zile. Estimez în jur de 6-700, dar poate că sunt mai mulţi. N-am stat mereu cu ochii pe toate camerele, ca să-mi dau seama cine pe unde a intrat. 

Cert e că a fost o experienţă interesantă, am văzut multe feţe cunoscute, au fost şi câţiva cititori de aici de pe blog, poate că la un moment dat ar merge o întâlnire cu comunitatea, că la târg n-am avut timp să stau prea mult la poveşti.

Mai multă lume care a plătit cu cardul, mai puţini cei care au zis că ei n-au nevoie de bon, ceea ce oricum n-a contat, că oricum se fiscalizează tot.

În continuare vă puteţi abona la Newsletter de Frumos ca să aflaţi când se găseşte spaţiul şi porneşte noua aventură a fetelor. Dar până atunci vor fi lucruri care merită împărtăşite, chiar dacă nu au legătură directă cu brandurile participante la târg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu