Pe 9 şi 10 decembrie se întâmplă un târg de Crăciun mai altfel, la Carolia Social House. Îi zice Târg de frumos şi este organizat de Oana Botezatu, fondatoarea Cup&Candle.

Despre Oana şi business-ul ei de lumânări din ceară de soia v-am mai povestit, am avut-o invitată şi în podcastul Primii trei ani. Îl las mai jos, în caz că l-aţi ratat la vremea lui.

Oana face de ceva timp nişte târguri de primăvară şi iarnă, asta după ce a acumulat multă experienţă pe la alte evenimente de profil. S-a gândit că ar fi mai bine să-şi facă propriul ei târg şi a construit cu răbdare.

Anul ăsta e cu adevărat special pentru Antonia şi Aceeaşi Mărie. Ceea ce, automat, îl face super-super special şi pentru mine. Este prima ediţie la care participă Aceeaşi Mărie şi, totodată, primul târg ever la care mergem.

Timp de două zile, pe 9 şi 10 decembrie, vom fi la Carolia Social House cu o selecţie din hainele şi accesoriile Aceeaşi Mărie. De ce vă spun asta de acum? Ca să vă faceţi planurile legate de cadouri şi să ştiţi că în weekendul respectiv o să aveţi ocazia să cumpăraţi cam multe lucruri mişto pentru prieteni şi familie.

Nu vor fi doar produse Cup&Candle şi Aceeaşi Mărie acolo, ci şi alte lucruri alese pe sprânceană de Oana Botezatu.

Vor fi #Fatacuprosecco, Eltung Flores, ilustratoarea Andreea Molocea, Bogdana Dobre cu quiche-urile marca Taste Learners, Iulia Lavu Knots Designer şi Cuvinte aurite.

Dacă vreţi să vedeţi cu ochii voştri cum arată produsele Aceeaşi Mărie, dacă vreţi să probaţi ceva, să puneţi mâna pe vreun material sau pur şi simplu să treceţi să ne salutaţi, o să fim acolo de dimineaţă până seara. Probabil că o să fie multă voie bună, o să fie şi mâncare, şi prosecco, cum să rataţi aşa ceva?

Save the date, daţi şi un Going la evenimentul ăsta.

Și dacă sunteți mai noi pe aici și nu știți care e faza cu Aceeași Mărie, am alt episod din Primii trei ani, cu Antonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu