in Web

Eşti pe Facebook? Atunci probabil că eşti prost!

metropotam_quality

Am promis că nu mai scriu despre Metropotam. Am promis că nu mai scriu despre Metropotam. Am promis că nu mai scriu despre Metropotam. Ok, one more time.

Citez din memorie: „Facebook e doar un canal de distribuţie, e normal să punem tot felul de ştiri acolo, care să ducă utilizatorul la noi pe site, unde vor găsi content de calitate”

„Nu e niciun clickbait, dar noi nu muncim pentru Facebook!”

„Livrăm pe Facebook conţinut adaptat pentru publicul de acolo”

Deci nu doar chestii legate de mama Oanei Zăvoranu, ci şi ştiri pe economic, cu titluri false. Cu alte cuvinte, dacă stai pe Facebook şi nu stai pe Metropotam toată ziua, înseamnă că meriţi să primeşti titluri de tabloid. Dragoş, ştiu că tu zici că nu e tabloid, dar dacă toată lumea o face, nu înseamnă că nu se mai cheamă viol.
metropotam_01

Chiar vreţi mură în gură? Chiar aveţi aşteptări de la un brand care a fost clădit cu bun-simţ şi cu articole mişto în ani de zile? Păi alea nu produc bani!

Partea a doua îmi place mai mult: „ne pare rău că sunteţi atât de proşti încât nu înţelegeţi limba română” & „sunteţi nişte copii mici şi plângăcioşi” & „n-aveţi dreptate, nu e niciun motiv pentru care ar trebui să vă cerem scuze”.

metropotam_02

Cam asta e situaţia. Dacă cineva de pe Facebook comentează, important e să-l convingem că n-are dreptate, că nu ştie limba română şi, în general, că e cam prost, dar tot avem nevoie de clickul lui ca să facem bani.

12 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu