pink_martini_2015

Au fost a şasea oară la Bucureşti dacă îmi aduc aminte corect (şi sigur îmi aduc aminte corect). De data asta au revenit cu China Forbes, care merge acum şi în turneele din afara SUA, după ce câţiva ani s-a ocupat mai mult de familie şi a fost înlocuită de Storm Large.

Frumos, plăcut, dar China şi-a pierdut din energie. Dacă Storm e un vulcan, iar pe China mi-o aminteam drept fiind vocea caldă care sună exact ca pe CD. N-a fost deloc rău, dar parcă n-a mai avut energia aia care îţi dădea fiori. A deschis cu un Amado mio mult mai cuminte decât acum 5-6 ani, când am văzut-o prima oară. N-a mai cântat din toţi plămânii. Atmosfera a fost mai degrabă de club de jazz, cred că astfel de concerte a tot susţinut China prin SUA, mai ales în Portland, unde Pink Martini cântă destul de des şi ajung şi în locuri mai mici.

Per total a fost o seară frumoasă, dar nu a fost revenirea pe care o aşteptam de la China Forbes, poate nici sonorizarea de la Sala Palatului n-a ajutat. N-a sunat rău nici „Până când nu te iubeam” în interpretarea Chinei, din câte ştiu pe album este înregistrată vocea lui Storm.

Azi sunt la Cluj, mâine la Budapesta şi apoi continuă turneul prin Europa.

Am pus şi setlistul online, pentru super fani, îl aveţi şi mai jos:

Amado mío
Sympathique
Ich Dich Liebe
Mayonaka No Bossa Nova
¿Dónde estás, Yolanda?
U Plavu Zoru
Aşkın Bahardı
Song of the Flying Squirrel
Până Când Nu Te Iubeam
Let’s Never Stop Falling In Love
Hang on Little Tomato
Que será, será
Lilly
Romanza andaluza
Zundoko-bushi
Hey Eugene
Get Happy / Happy Days

Bis:
Una notte a Napoli
Brasil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu