in All Sports

O veste bună pentru tenisul românesc: luni revine la Bucureşti Ţiriac Open, un turneu din categoria ATP 250. La drept vorbind asta înseamnă cam liga a 4-a, după turneele de Grand Slam (e ok, n-o să avem niciodată unul la Bucureşti), Turneele Masters 1000 şi Turneele ATP 500. 

Ultima ediţie a turneului care pe atunci se numea Năstase-Ţiriac Trophy a avut loc în 2016 şi era la Arenele BNR. Nu mai ştiu exact când s-a jucat ultima oară pe Arena Centrală din BNR, probabil 2010-2011.

Ăsta e turneul care l-a adus în tenisul mare pe Novak Djokovic, turneul care l-a câştigat Gran Ivanisevic în 1993, care i-a adus pe Giles Simon sau David Ferrer la Bucureşti.

De data asta vor veni câteva nume mari: Stan Wawrinka, Denis Shapovalov, Thanasi Kokkinakis, David Goffin, Richard Gasquet.

Din păcate nu va mai ajunge şi Gael Monfils, un adevărat showman pe teren. Soţul Svitolinei e la final de carieră, dar încă face spectacol.

Bilete nu prea mai sunt, nici măcar la primele tururi. Tribunele sunt mici, iar foamea publicului pentru tenis pare să fie destul de mare. Mai găsiţi aici câte ceva pentru luni, marţi, miercuri şi joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu