Dacă tot scriem de locurile mișto în care mâncăm, să mai scriem și de alea care nu sunt așa bune, că nu e totul wow, cel mai bun, cel mai frumos.

Am descoperit acum câteva zile Merkana pe strada Nerva Traian, în locul în care era terasa Comics pe vremuri (sau lângă, nu-mi dau seama exact). Eram chiar entuziasmat că a apărut ceva nou în peisajul fast food din Bucureşti. Părea un lanţ în care s-a investit serios, făcut după modelul Dristor Tineretului, cu steak house, cu shaorma, cu mâncare pentru toate buzunarele.

Aşa că am oprit acolo cu prima ocazie şi mi-am luat o baghetă pui, baza oricărei shaormerii, cea mai simplă chestie posibilă. Un sandviş cu pâine, carne de shaorma, sos şi legume. Cum poţi să dai greşi cu astea?

Iată că poţi. Am mâncat cea mai anostă baghetă pui din istorie, ceva fără gust, total nesărat, cu un ketchup care părea să fie ca cel care se dădea la liber la Spring Time în anii 2000. Carnea era prea uscată (vineri seară, da?), jumătate dintre legume erau leşinate. Dacă nici vineri seară n-ai rulaj, atunci când?

Nu prea fac experimente când vine vorba de shaorma, nu mănânc de la orice colţ de bloc. De obicei mă învârt între Dristor Original, Dristor Tineretului şi Genin. Am gustat de vreo două ori de la Turcu sau alţii. Dar niciodată nu am rămas cu ideea asta de preparat absolut banal.

3 comentarii. Leave new

  • Din ciclul „Am mancat eu, ca tu sa nu mai trebuiasca sa o faci” 😀

    Răspunde
  • Cea mai proastă shaorma pe care am mâncat-o vreodată a fost de la o franciză a Shaorma Băneasa. Cea de lângă MacDonald -ul de pe Bulevardul Basarabia care are și o spălătorie auto lângă ea (e același proprietar). Absolut oribilă, făcută de două baieți din Turkmenistan. (Văzând că nu prea înțeleg ce vreau, i-am întrebat de unde sunt).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu