Zilele trecute am făcut o descoperire epocală, extrem de importantă pentru umanitate şi pentru milităreni: cartierul Militari este punctul zero al României locul din care se dă ora exactă în orice domeniu, dar mai ales în politică.

Păi băi, fraţi români, acum 3 ani şi ceva, când am ales noi un primar care conduce de pe Facebook, voi nici nu ştiaţi ce-i aia casă moştenită în centrul Sibiului, ce să mai vorbim de numele lui Iohannis. Omul ăsta, Rareş Mănescu, a reuşit să ducă aproape de final un mandat fără să-l fi văzut nimeni. Cred că a vrut o dată să intre în Primărie şi nu l-a lăsat portarul, că nu ştia cine e.

De luni întregi urmăresc pagina de Facebook Primăria Sectorului 6 şi de cele mai multe ori omul e endorsat puternic. Primarul Rareş Mănescu a cerut aia, primarul Rareş Mănescu a declarat ailaltă, în ştirea de mai jos primarul a dat o dispoziţie, că practic oamenii asta fac, sunt la dispoziţia lui :)) Şi dacă e într-o dispoziţie proastă ce facem?

Mie mi-e clar că treaba asta vine pe filieră PNL-istă, că doar nu e o coincidenţă, dar mi-ar plăcea să ştiu cine a făcut training cui. Iohannis lui Mănescu sau viceversa?

În altă ordine de idei, angajaţii de la comunicare se mişcă destul de bine, cred că e unul dintre cele mai active sectoare pe Facebook.

primaria_sector6