in Branded

Care sunt ofertele Flanco de Black Friday?

1200x628-postare-simpla

Ok, văd că a intrat toată lumea în agitaţia asta cu Black Friday, sper că v-aţi făcut cont pe Flanco.ro. Dacă nu aţi apucat, doar joi mai aveţi ocazia, vineri probabil că siteul va funcţiona într-o versiune simplificată, menită să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor. Şi cei de la Flanco recomandă cumpărăturile online, fiind mult mai uşor procesul. Dacă nu vreţi, totuşi să cumpăraţi online, puteţi merge vineri în toate magazinele din ţară începând cu ora 7:00 (au un program special de Black Friday).

În plus, bucureştenii au o şansă în plus la reduceri, se deschide un nou magazin Flanco în Băneasa Shopping City, lângă Mobexpert. Acolo produsele vor fi deja în oferta de Black Friday de mâine (joi, 19 noiembrie) începând cu ora 17:00. Dacă sunteţi prin zonă, merită să daţi o fugă.

Eu am făcut rost pentru voi de oferta din acest an:

Playstation PS4 cu tot cu joc Uncharted la 1399 de lei
Samsung Galaxy S5 la 1399 de lei
Uscător de păr Phillips la 17,9 lei
LG G4 – versiunea cu piele vişinie la 1899 de lei (o reducere foarte bună, telefonul are preţ de bază 2600 de lei şi n-a coborât sub 2100-2200 de lei la nicio altă campanie de reduceri).

Descarcă oferta completă

Flanco vine şi cu o ofertă pentru cei care sunt în programul de fidelitate Mereu Flanco: aceştia vor putea să beneficieze în avans de oferta Black Friday, joi, 19 noiembrie, în intervalul 10:00 – 16:00, doar în magazine.

Plus că pe pagina de Facebook se anunţă ceva surprize.

Rezumat: Reducerile sunt mai sus, joi, de la 17:00 se deschide Flanco în Băneasa cu reducerile de Black Friday direct, dacă ai card de fidelitate ai parte de reducere în toate magazinele între 10:00 şi 16:00.

2 comentarii. Leave new

  • Eu vad la LG G4 ca scrie 1899 😀

    Problema este ca cel mai probabil e adus prin QuickMobile, lunile trecute singurii care aveau pret de 1900-2000 la LG G4 erau fie QuickMobile fie magazine care aveau ca furnizor QuickMobile. Ceea ce nu prea e incurajator 🙁

    Răspunde
    • Typo 🙂 Da, ştiu ce spui legat de Quick Mobile, dar măcar nu e luat direct de acolo, ci printr-un magazin mai serios cu care am un contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu