in Casual stuff

Noutăţi de la McDonald’s: Supe şi Burger Autentic

supa_autentic

McDonald’s a introdus de câteva luni supe în meniu, însă de fiecare dată când am ajuns acolo deja le trecuse programul, aşa că n-am reuşit să le testez decât săptămâna asta. Sunt două supe disponibile între 11:00 şi 17:00, însă au zile diferite în care le puteţi găsi. Supa de ciuperci se găseşte luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, supa de legume se găseşte marţi, joi şi duminică.

Eu am nimerit într-o zi de joi, aşa că am gusta din supa de legume, însă mi-ar fi plăcut să văd cum e cea de ciuperci. Poate ajung pe timp de zi într-o vineri sau sâmbătă.

Supa e ţinută în nişte oale mari ce par a fi din fontă, care menţin şi o temperatură ok. Vine cu crutoane şi poate fi adăugată doar la meniuri. Mi s-a părut ciudat că are crutoane, dar înăuntru sunt şi bucăţi mici de paste. Costă 5,2 lei, iar de banii ăştia primeşti un castron relativ mic. Îţi ajunge, mai ales că oricum mănânci un meniu, dar mi s-a părut că nu prea are legătură cu restul lucrurilor.

Gustul e decent, mai bun decât mă aşteptam. Iniţial m-a dus cu gândul la supele alea la plic, însă sunt ceva mai bune de atât. Nu se compară cu o supă mâncată la un restaurant clasic, dar nici nu-i o apă cu ceva prafuri dizolvate. Singura problemă e că gustul n-are treabă cu hamburgerul şi cu cartofii prăjiţi, aşa că nu cred că sunt oameni care comandă (mai ales că eşti obligat să o iei la meniu).

Overall supele astea sunt nişte produse cu prea multe restricţii (trebuie să nimereşti ora, ziua săptămânii, să iei şi meniu) pe când eu vreau de cele mai multe ori doar să mănânc repede nişte chestii şi să-mi văd de drum.

Şi dacă tot eram la McDonald’s am testat şi noul Autentic Burger 1955, după reţeta originală de atunci. Burgerul e 13,6 lei, meniul e cu vreo 4 lei mai scump şi arată ca în poza de mai sus. Autentic Burger mi s-a părut că aduce puţin cu Royal Deluxe dacă i-ai scoate din roşii şi ai pune în loc nişte sos barbeque, care se simte destul de puternic. Evident, n-o să mai fie vreun burger la fel de bun precum Bacon Clubhouse, aşa că orice aş testa am tendinţa să strâmb din nas. Nu m-a convins burgerul ăsta, dar nici nu pot să spun că e naşpa. E prea puternic gustul de sos barbeque pentru mine.

La fel ca supele, Autentic Burger 1955 e în ediţie limitată, aşa că dacă sunteţi curioşi ar cam trebui să vă grăbiţi. Mai ales că vin sărbătorile şi poate că ajungeţi mai rar pe la fast-food.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu