Cel mai mişto argument al celor care contestă prostia aia de bandă specială pentru autobuze e legat de modul în care a fost luată decizia. 

“Domne, e o idee bună, dar nu trebuie luată aşa, peste noapte!”.

Pe măsură ce erau mai mulţi oameni care o ziceau râdeam tot mai tare, că e absolut hilar. Sunt nişte stâlpişori, cam cum trebuia abordată problema? Să monteze unul pe zi ca să ne obişnuim cu ideea? Să anunţe cu 6 luni înainte? Să facă o campanie de informare, să ia de mânuţă cetăţenii şi să-i ducă la autobuze?

Indiferent de modul în care se pune în aplicare soluţia asta, vor exista probleme mari la început. Din punctul meu de vedere asta e ideea. Faci o bandă de câţiva kilometri peste noapte şi asiguri accesul în centru, până la o staţie de metrou. Automat se va face aglomeraţie pentru că va fi mai puţin spaţiu pentru maşini. Însă uşor-uşor unii vor renunţa la drumul cu autoturismul personal după ce vor vedea că trec pe lângă ei autobuze goale. 

Deci soluţia trebuie să vină peste noapte, doar rezultatele se vor vedea în timp. 

În altă ordine de idei, cu ocazia asta am descoperit că încă mai sunt oameni care cred că Oprescu n-a fost un primar PSD. Cum să schimbi ceva în ţara asta dacă ei consideră că au avut un independent şi a fost nasol, motiv pentru care au votat PSD?