in Branded

UNTOLD este cel mai mare concurs secret de cercetaşi din lume. Am descoperit asta aseară, când mă plimbam prin parcul în care se desfăşoară festivalul.

Serios, toată lumea caută ceva sau, mai exact, pe cineva. Dacă un om are telefonul la ureche, poţi fi sigur că încearcă să obţină direcţii de la prietenii lui. Chestie care devine o adevărată aventură în momentul în care realizezi că sunt căsuţe cu de toate, peste tot.

„-Uite, eu sunt la o căsuţă cu Winston, lângă stadion”
„-Şi voi la fel? Înseamnă că e altă căsuţă, că nu vă văd”

Adevărul e că poate fi compleşitor pentru cineva care ajunge aici pentru prima oară. Am auzit poveştile din anii trecuţi, ştiam că e multă lume, dar te gândeşti „ok, câţi pot fi?”.

Ei bine, sunt atât de mulţi oameni încât până şi armata de white walkers s-ar speria şi ar fugi dincolo de zid. Câtă frunză şi iarbă e un under-statement.

Iar publicul este extrem de divers. De la puştani de 15-16 ani îmbrăcaţi din cap până-n picioare cu PORC până la domni îmbrăcaţi elegant, care savurează un trabuc şi un pahar de whisky. Mixul ăsta e posibil pentru că şi line-upul e divers. 

Impresia generală despre Untold e că găseşti doar muzică electronică, „bubuială”, „bumţi-bumţi”. Ceea ce e super fals. Încă de la prima ediţie au fost artişti din toate genurile posibile, iar chestia asta s-a păstrat. La scena Alchemy by Absolut, de exemplu, cântă o mulţime de nume mari din hip-hop-ul românesc şi internaţional, la Forest by BT o să-i văd în seara asta pe Waldeck şi tot aşa. 

După prima zi Untold mi se pare divers, super viu, colorat şi bine organizat. Abia aştept să văd ce-mi rezervă weekendul!

Pentru mai multe fotografii super tari, vă recomand să-l urmăriţi pe Bulboacă, cei de la Samsung România i-au dat pe mână un Galaxy S8 şi l-au lăsat să umble liber prin mulţime.

Fotografiile de mai sus sunt făcute cu un S8+, cu care mă joc zilele astea. Telefonul ăsta e exact aşa cum mi-l imaginam: amazing. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu