in Web

Mai sunt aproximativ 2 săptămâni până la iCEE.fest – probabil cel mai mare eveniment dedicat pieţei de digital care are loc în România. Pe 14 şi 15 iunie, la Grand Cinema Digiplex, sălile vor fi ocupate de oameni de la Netflix, Google, Facebook, CNN, Instagram, Youtube, Shazam. Sunt 7 scene şi 9 linii de conţinut anul ăsta, un volum de informaţie pe care e greu să-l filtrezi.

Am fost de două ori la eveniment, de fiecare dată am plecat cu idei interesante. Şmecheria e să ştii ce să alegi. Sigur, Google şi Facebook vor atrage atenţia, dar de obicei giganţii vin cu nişte prezentări aprobate şi re-aprobate. În schimb, antreprenorii, investitorii, cei care nu vin din corporaţii ajung să se străduiască mai mult pentru astfel de prezentări. 13 exemple de oameni care s-ar putea să vă impresioneze găsiţi aici.

Altă chestie mișto de anul ăsta e că au niște burse pentru elevi și studenți. Cei care nu își permit să ajungă la eveniment, dar care poate că ar merita. Găsiți detalii pe site, ideea e că brandurile pot susține astfel de burse.

Eu ratez şi anul ăsta, nu voi fi în Bucureşti pe perioada iCEE.fest, însă vă recomand să mergeţi dacă aveţi ocazia. Preţul biletelor creşte în curând, aşa că e momentul să spargeţi puşculiţa. Booking aici.

PS: Deşi toată lumea vorbeşte mereu de importanţa networkingului, cred că iCEE.fest e singurul eveniment la care prefer să stau în sală cât mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu