Cei de la PC Garage împlinesc 13 ani de când s-au lansat şi pornesc o campanie de 3 zile (8 – 10 octombrie) în care vor răsplăti cumpărătorii cu o serie de cadouri. 

În funcţie de valoarea comenzii plasate, puteţi primi unul dintre cele 2000 de cadouri puse la bătaie.

Vorbim de 1001 SSD-uri ADATA Ultimate 120GB care sunt oferite cadou la orice comandă de peste 2000 de lei. Ceea ce nu e deloc mult dacă ne gândim că PC Garage s-a specializat pe sisteme complexe de gaming care ajung uneori la zeci de mii de lei.

Uneori o placă video sau un procesor performant pot duce singure valoarea comenzii peste 2000 de lei. Pentru pasionaţii de jocuri sunt şi 1001 bucăţi de mouse pad-uri textile cu bază cauciucată Trust GXT 756 XL.  

“Cu ocazia celei de-a 13-a aniversări, ne-am gândit fim diferiți, în loc să primim cadouri, să le oferim noi. Astfel, profităm de ocazie să le mulţumim clienţilor noştri pentru fidelitatea şi încrederea pe care ne-au oferit-o timp de 13 ani.a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

În plus, au şi promoţii speciale la laptopuri, telefoane, televizoare, componente şi periferice de gaming, toate la preţuri aniversare. Evident, vor fi oferte speciale şi la sistemele de gaming PC Garage şi la monitoarele de gaming.

Mie mi se pare că au crescut foarte mişto pe o nişă interesantă, iar în acest moment se bat de la egal la egal cu multe magazine “generaliste” pe anumite produse. Mă bucur că după achiziţia făcută de eMAG n-au fost absorbiţi, ci au continuat să se dezvolte în ritmul lor.

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla de pe https://www.pcgarage.ro/