Am ajuns la ediţia a 9-a de Digital Recap. NOUĂ ani de când apare acest ebook la începutul anului. 8 ediţii alături de prietenii de la Golin. Cum am zis pe Facebook zilele trecute, probabil că e cea mai lungă colaborare dintre un blogger şi o agenţie din România pe acelaşi proiect.

A fost o ediţie cu emoţii, după ce ratasem vreo 23 de recapitulări săptămânale. Aveam multe drafturi, dar nu era nimic finalizat. Aşa că 2020 a început pentru mine cu 6 weekenduri consecutive în care am fost la birou cel puţin 4-5 ore pe zi. Am trecut prin peste 2500 de articole, doar pentru jumătatea asta de an care îmi lipsea. Promit să nu mai fac niciodată chestia asta :))

Continuăm şi anul acesta cu cifrele de la GPeC şi ZeList, mi-ar fi plăcut să-mi vină ideea asta mai devreme. E super util să poţi urmări cum evoluează şi piaţa locală de la un an la altul. Şi staţi să vedeţi ce pregătim pentru anul viitor!

Până atunci, vă invit să citiţi recapitularea + articolele despre AI, Corporate Responsability, content şi podcasturi. Am scris eu anul acesta un articol despre podcasturi, dacă tot documentez subiectul de luni bune. Abia după încheierea ediţiei mi-am dat seama că aş fi putut scrie şi o variantă extinsă despre situaţia la zi a serviciilor de streaming, că şi subiectul ăla mă pasionează şi am citit foarte mult pe tema asta. Poate data viitoare, că nu se închid serviciile de streaming între timp 🙂

Ca în fiecare an, mulţumirile merg către echipa Golin, în frunte cu Irina Roncea, Roxana, Oana şi Bogdan, care semnează articole în ediţia din acest an alături de mine.

As usual, cu grafica a fost responsabil Alex, top notch work!

Vă invit să descărcaţi Digital Recap 2020, precum şi celelalte ebook-uri, este arhiva completă pe site, inclusiv variantele în engleză ale precedentelor 4 ediţii (vine foarte curând şi varianta în engleză de anul ăsta).

[button text=”Descarcă gratuit Digital Recap 2020″ url=”https://www.digitalrecap.ro/” color=”614c8f” bg=”614c8f” size=”large” style=”rounded” icon=”icon-download-alt” target=”_blank”]

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu