Unul dintre serialele pe care le-am urmărit cu plăcere în ultimii ani este Young Sheldon, un prequel al The Big Bang Theory. Eu am văzut TBBT foarte târziu, abia în 2020 am început să-l urmăresc, când deja se încheiaseră cele 12 sezoane. Noroc cu Antonia că m-a convins să-l văd, imediat după ce am terminat How I met your mother (alt serial pe care îl ratasem la vremea lui).

Culmea e că m-a prins mai întâi Young Sheldon, în 2019, când avea deja vreo 2-3 sezoane, abia apoi m-am uitat la TBBT. Cumva ca să înţeleg toate trimiterile, pentru că iniţial nu m-a dat pe spate.

Săptămânile trecute au ajuns la final, după sezonul al 7-lea. Probabil că ar fi continuat mult timp dacă nu creşteau copiii ăia care îi joacă pe Sheldon şi Missy. Montana Jordan, actorul care îl joacă pe Georgie cred că ar mai fi dus câteva sezoane în acelaşi rol. De altfel, porneşte un nou spin-off în toamnă, numit  Georgie & Mandy’s First Marriage. Practic, se vor concentra pe acele două personaje, cu apariţii din partea bunicii lui Sheldon şi a mamei.

Iain Armitage a făcut un rol excelent, încă de la primele sezoane, când avea vreo 9 ani. Probabil că îl vom mai vedea în filme, însă eu o să-i dezlipesc cu greu eticheta de tânăr Sheldon.

Finalul a fost aşa cum mă aşteptam, emoţionant, cu moartea lui George şi plecarea lui Sheldon la Caltech (de unde va începe povestea din TBBT la câţiva ani distanţă). Cred că şi scenariştii au suspinat puţin că a fost nevoie să-l „omoare” pe tatăl lui Sheldon, pentru că aşa era scenariul din TBBT. Altfel cred că ar mai fi păstrat familia asta texană într-o formă sau alta. Însă pentru ca anumite lucruri din TBBT să fie valide, era nevoie de această desfăşurare de evenimente.

Young Sheldon e disponibil pe Max, sunt 7 sezoane, cu episoade de vreo 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu