in All Sports

Vine Euro 2024, poate că vreți să vedeți ușor toate meciurile într-un calendar. Eu am ajuns în etapa aia a vieții în care trebuie să-mi organizez programul în Google Calendar. Mă rog, îl folosesc de mulți ani, dar în ultima vreme am dus lucrurile la un alt nivel. Am acolo și detalii domestice, de exemplu când am schimbat litiera Mirei, când m-am tuns ultima oară, când am deschis o sticlă de suc. 

Și pentru muncă am calendare diferite pentru diverși clienți, ca să nu uit de anumite taskuri programate cu mult timp înainte. De exemplu, în prezentările de la începutul anului. Mi-e mai ușor să le am într-un calendar distinct, pe care îl pot ascunde când vreau.

Inclusiv la Festivalul Enescu am creat un calendar în care am adăugat toate concertele de anul trecut, și care sper să meargă înainte și la edițiile viitoare, că feedul nu se schimbă. Am mai vorbit despre povestea asta, în urmă cu mulți ani mi-am adăugat un feed cu programul meciurilor lui Liverpool și de atunci cineva adaugă an de an toate meciurile, așa că știu exact când joacă echipa și cu cine.

Și iată-ne ajunși la programul Euro 2024, care nu are o astfel de opțiune oficială. A făcut-o un băiat de pe Reddit. Linkul este ăsta, e un feed pe care îl adăugați în Google Calendarul vostru și vă apar toate meciurile. Pe telefon se văd chiar și steagurile fiecărei țări.

Mai sunt 11 zile până începe Euro 2024 și eu o să văd două dintre meciurile României de la Sibiu. Mă rog, asta dacă o să apuc să văd ceva și n-o să stau lipit de laptop.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu