De vreo 3 luni mă tot învârt în jurul unui Google Home Hub, sau Google Nest Hub, cum am văzut că e listat de eMAG. În momentul ăsta poate fi găsit pe unele siteuri la aproximativ 450 de lei, chiar şi la eMAG în Marketplace este 475 de lei.

Mi-aş dori oricum o boxă inteligentă, ca să mai ascult una-alta în bucătărie, iar dacă pot să mă şi uit la vreun clip în timp ce fac chestii, atunci e perfect.

Întrebarea mea e dacă şi-a cumpărat cineva aşa ceva şi care sunt impresiile. Pe de-o parte încerc să tai cheltuielile inutile, pe de altă parte simt că m-ar ajuta să nu mai stau cu telefonul în mână atunci când gătesc sau fac alte treburi prin bucătărie.

4 comentarii. Leave new

 • Eu am unul . Ce te interesează să știi?

  Răspunde
 • Îl folosesc mai mult ca ramă foto digitală pentru pozele din Google Photos. E montat într-o zonă de tranziție…într-un hol.
  E practic în sensul în care altfel nu aș mai vedea miile de poze pe care le-am făcut prin concediu și în perioada asta e nice to see. Ei spun că au un algoritm în care selectează automat doar pozele relevante, dar mai sunt și scăpări când apar „bălării”
  Pe partea audio nu e cine știe ce. Se aude mult mai bine o boxă Google Home. Hub-ul mi se pare că se aude asemănător cu un Home mini.
  Ecranul e mișto pentru că își reglează culorile în funcție de lumina din cameră și pozele se văd zici că sunt printate. Are night mode și noaptea se stinge automat ecranul.
  Pe partea de Youtube nu prea l-am folosit. Controlul e mult limitat pentru că nu poți să cauți manual. Trebuie prin voce sau casting.
  Îl am pe lista gadget-urilor pentru care trebuie să fac un review mai detaliat, dar s-au adunat prea multe 🙂
  Ce m-a surprins la el e că e foarte mic…mai mic decât pare în poze.
  Concluzia mea ar fi că o opțiunea mai bună pentru bucătărie e o tabletă pe suport pt Video + Google Home pt Audio sau boxă externă.
  Home Hub e foarte bun ca ramă digitală pentru Google Photos.

  Răspunde
 • Si eu am unul si pana in momentul de fata sunt foarte multumit. Tin sa mentionez ca e primul device de acest gen dintr-un plan mai amplu. L-am montat in bucatarie si mi se pare foarte util. Da, in mare parte e o rama foto, dar care se integreaza cu flickr, google photos etc si chiar ma bucur de multe ori cand vad poze din diverse locatii (ajuta maxim in perioada de stat in casa).
  Ca si device e construit ok, boxa isi face treaba pt bucatarie dar nu pot sa zic ca rupe ca volum, dar din nou nu am nevoie de mai mult de la el.
  Se integreaza grozav de bine cu chromecast (doar fara netflix, in schimb youtube,hbogo, spotify, acestream).
  E foarte ok pt retete si step by step cooking.
  Se intelege bine cu celelalte device-uri (chromecast, adroidtv, android phone), chiar ii zic sa mai opreasca televizorul daca il uit pornit.
  Eu unul il recomand chiar daca nu am folosit foarte mult din feature-urile build in ( mai putin vremea si timer-ul).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu