in Food

Un pont bun cu icre și produse din pește

Am trecut recent de câteva ori pe lângă fabrica Negro 2000, cea din periferia Berceniului, și am observat că au un magazin la intrarea în fabrică. Îl găsiți pe Bulevardul Metalurgiei, în apropiere de Metro Berceni.

Așa că la un moment dat am și oprit acolo, ca să văd dacă sunt prețuri ”de producător”. Căutasem și online, au un shop, dar prețurile nu sunt mult diferite față de supermarketuri.

În schimb la fabrică sunt diferențe mari, pentru care merită să faceți un drum din când în când dacă stați prin sectorul 4.

Am luat salată de icre de crap, borcan de 135 de grame, cu 13 lei, în timp ce pe shopul online e 23 de lei și o folie de somon afumat de 100 de grame cu 14 lei (20 de lei pe shop). La prețurile din shop se mai adaugă 2-3 lei și pentru supermarketuri, deci per total ajungeți la jumătate de preț la poarta fabricii.

Din câte mi-am dat seama sunt oameni care cumpără în cantități mari, probabil trec o dată pe lună pe acolo și fac o economie. Doamna de la vânzare era foarte mirată că am luat doar un borcan de icre și o folie de somon afumat. E ok, poate mai trec pe-acolo și fac provizii mai serioase.

3 comentarii. Leave new

 • Poate nu ar fi rau sa citești pe eticheta care este cantitatea de icre dintr-un borcan de…..icre de 13 lei. Sa vedem dacă mai cumperi data viitoare.

  Răspunde
 • Asa e. Astea de la Negro mi se par foarte ordinare. In ultima vreme am mai luat de la Doripesco si mi se pare o diferenta destul de mare intre cele doua marci privind calitatea. Preturile nu difera mult.

  Răspunde
  • De acord că produsele lor de masă sunt proaste, cele la plastic, dar salatele la borcan mi se par ok.
   Există oricând varianta să iei icre nepreparate şi să le prepari.
   Iar file-ul de somon mi se pare la fel de bun ca la alte mărci. Nici nu abuzez, e drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu