in Casual stuff

Au apărut recent în Metro Berceni două case cu self checkout, mai exact e un sistem self scan. Adică primeşti un scanner care e legat de legitimaţia ta de client, apoi scanezi produsele pe măsură ce le adaugi în coş.

La final pui căruciorul pe un cântar şi e calculată automat greutatea produselor pe care le-ai scanat. Dacă e totul ok, ajungi la etapa de plată şi ieşi imediat.

Folosesc deja varianta asta la Selgros şi mi se pare absolut excelentă, mă bucur că au introdus sistemul ăsta şi la Metro. A fost în teste încă de anul trecut la Metro Băneasa, presupun că lucrurile au funcţionat OK din moment ce au decis să extindă.

Încă sunt anumite produse pe care le iau doar de la Metro pentru că au nişte oferte foarte bune când cumperi mai multe baxuri. Excelent pentru consumabilele de la birou şi produsele de curăţenie de acasă.

Ştiu că sunt mulţi oameni care detestă genul ăsta de sistem pentru că mută munca de la angajat la client, dar mie nu-mi pasă de asta cât timp nu pierd timp. Nu sunt atât de leneş încât să nu-mi pot scana singur produsele, iar cozile de la Metro au fost întotdeauna unele enorme. Ţin minte că mergeam cu tata în preajma sărbătorilor şi stăteam cu orele la coadă. Asta era pe vremea în care nu aveai un Shop&Go la fiecare colţ de bloc.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu