in Web

”Munca noastră de 6 ani a fost aruncată la gunoi”

Tristețe pe Facebook, după ce un grup de mămici cu 40.000 de membri a fost suspendat. E vorba de grupul ”Mămici mai tari ca Google”. 

Am văzut un articol pe tema asta și mă amuză lamentările. ”Munca noastră de 6 ani a fost aruncată la gunoi”. Păi poate că n-ar fi trebuit să munciți atât de mult în casa altuia.

E vechea poveste, în care îți construiești ceva pe un teren închiriat. Nu este loc de discuții aici, cazul ăsta e doar menit să vă amintească cât de nesigură e povestea asta numită social media. 

Sigur că trebuie să vă folosiți de ea, sigur că trebuie să maximizați expunerea cu toate trucurile disponibile, dar nu vă bazați pe ea. Fiți conștienți că lucrurile astea pot dispărea oricând.

Un site pe care intră oameni e strict la voi. 

O adresă de email în baza voastră de date nu se schimbă prea des.

O aplicație de mobile rămâne instalată pe telefoanele utilizatorilor ani la rând.

Munciți pentru voi, chiar dacă vă folosiți uneori și de mijloacele deținute de alții.

3 comentarii. Leave new

  • 50€ pe lună un server pentru un forum sunt bani serioși.

    Răspunde
    • Sunt bani seriosi, ca nimeni nu vrea sa dea. Au avut acum actiune de inceput de an, strans ghiozdane cu rechizite, pentru copii saraci. Din peste 40000 mamiki de pe grup, doar 54 au donat ghiozdane

  • multa minte de mamica trebuie sa ai sa iti pui denumire ”mai tare decat google” si sa doresti sa o folosesti ca marca inregistrata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu