Recent am mai primit un ceas, de data asta un smartwatch Samsung Watch 4, ocazie cu care am trecut în revistă colecția personală și am închis lista pentru următorii mulți ani. Am ajuns la vreo zece ceasuri, dintre care vreo 4 Fossiluri, un Skagen, un Certina, un Garmin și un Tissot dintr-o ediție specială dedicată NBA. Sigur că aș mai avea câteva modele pe care mi-ar plăcea să port, însă realitatea e că nu ajung să le rulez pe toate. Dacă stau să mă uit după ceasuri de bărbați e imposibil să nu-mi sară câteva în ochi.

Problema e că, pe lângă baterii, toate ceasurile astea ar avea nevoie de o minimă întreținere. Până să-l cunosc pe Marius habar n-aveam că ceasurile scumpe trebuie duse la revizii anual, exact cum facem cu mașinile. Mă rog, mai corect spus e că toate ceasurile ar trebui duse la o revizie, dar pentru mecanismele quartz, din ceasurile sub 2-300 de euro, nu prea are sens să investești în asta. Se și strică mai rar, ce-i drept.

Revenind la dilema mea, cred că 10 ceasuri sunt prea multe, însă nici nu mă îndur să renunț la vreunul. Fiecare are povestea lui, fie că e cadou de la o persoană apropiată sau mi l-am luat singur.

Probabil că ultima mea achiziție, pe care o s-o mai amân vreo 10 ani, e tot un model de Tissot pe care am pus ochii de mulți ani. Asta dacă nu dau peste vreo avere și ajung să-mi iau vreun Hublot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu