in Casual stuff

Mai așteptați câteva zile până se prinde lumea că e frig în case

A venit frigul, ocazie cu care revin și problemele bucureștenilor care depind de Radet (da, nu mai are același nume, dar problemele sunt neschimbate).

Până acum nu s-a sesizat nimeni pentru că nu a pornit oficial căldura, asta este mai punem o haină pe noi și așteptăm să vină agentu` termic. Problema e că și atunci când va fi momentul să vină agentul, o să ne dăm seama că lipsește nemotivat.

Am înțeles că prin sectorul 6 s-a găsit o soluție pentru a debloca accesul la CET Vest, sau cel puțin așa s-a lăudat Ciucu pe net. Restul sectoarelor vor avea aceleași avarii, poate chiar unele în plus. Nu au început lucrări serioase de reabilitare, așa că lucrurile rămân cum am stabilit. 

Cei care n-au centrală și nu și-au pus măcar un boiler până acum pentru că ”n-au avut probleme niciodată” sunt o enigmă totală pentru mine.

La noi se fac 2 ani de când am fugit (la propriu) dintr-un apartament pe care ne chinuiam să-l încălzim cu un aer condiționat și un calorifer electric. Ne-a luat 2-3 zile să ne dăm seama că n-are niciun sens să ne chinuim dacă avem opțiuni așa că am făcut un bagaj minim și ne-am cărat de acolo.

Nu mai durează mult până când o să se prindă lumea că vor face frigul și iarna asta (și nu din cauza prețurilor mari la energie), să vedeți atunci distracție.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu