Nicuşor Dan a început campania electorală. Nu oficial, dar bagă suficient de mulţi bani încât să-ţi dai seama că indicaţiile autorităţii electorale au devenit strict orientative. La fel face şi Radu Mihaiu, primarul sectorului 2. Ciucu e într-o campanie continuă, la fel şi Băluţă.

Primii 2 nu sunt aşa siguri că îşi păstrează scaunul, în timp ce ultimii doi au locul asigurat. De unde diferenţa? Fix din modul în care au comunicat ce s-a făcut.

Sigur că PMB a pornit cu un deficit major din cauza găurilor din buget, dar nu cred că era prea roz situaţia nici la sectorul 6. Şi cu toate astea Ciucu are rezultate palpabile.

Dacă e ceva ce li s-ar putea reproşa lui Dan şi Mihaiu, singurii asupra cărora bucureştenii au dubii, dar care îşi merită un nou mandat, este avansul extrem de mic.

Au trecut 4 ani şi la Obor încă se lucrează la parcarea subterană şi la pasajul pietonal. 

Au trecut 4 ani şi nu sunt becuri în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu. Becuri! 

Tot e plin de ciori în Cişmigiu, de zici că e scenă de Hitchcock când treci pe acolo seara.

Am mai spus-o, erau câteva lucruri relativ mici, dar cu un impact uriaş, care s-ar fi putut rezolva. Termoficarea e un subiect greu, să faci parcări într-un oraş înghesuit e greu, dar becuri? 

9 comentarii. Leave new

 • Ultimii doi au locul asigurat si pentru ca marea coalitie va merge cu candidati comuni. Nici eu nu sunt multumit de Nicusor, dar la ce oferta avem in prezent….

  Răspunde
 • Tot e plin de ciori în Cişmigiu, de zici că e scenă de Hitchcock când treci pe acolo seara.

  Sunt curios cand ai trecut ultima data prin Cismigiu ca nu se pupa cu ce am vazut saptamana trecuta. Nu stiu daca e din cauza ca arata mai bine parcul ca acum 4 ani sau poate din cauza inflatiei, dar niciodata nu am vazut atatea persoane ca acum, mai ales copii. E adevarat ca inca se lucreaza la cuva lacului si ar merge un strat de asfalt pe alei, dar cu siguranta arata mai bine ca in ultimul an de mandat al fostului primar. A fost o perioada in care miroasea asa de urat incat evitam sa mai calc pe acolo.

  Răspunde
 • La Bucur Obor nu am fost in parcarea subterana ca sa vad daca se mai lucreaza, DAR s-a mai facut o banda de intrare in parcare, pe sensu dinspre Colentina spre Mosilor, chiar langa ACR, deci ceva s-a facut si da, banda este folosibila, am vazut masini intrand.
  Apoi, daca de pasajul pietonal de la Obor, tot cel de langa ACR, este fully functional.
  Doar zic, se fac chestii, dar lento.

  Răspunde
  • Parcarea de la Obor are două jumătăți. Una cu acces prin pasaj pe sensul spre Victoriei, alta cu acces prin pasaj pe sensul spre Dristor.

   Încă se lucrează la jumătatea accesibilă spre Dristor.

   E excelent că s-a făcut accesul ăla dinspre Colentina, se lucra de mult la el. Ar fi ideal dacă ar găsi o soluție și pentru un acces din Moșilor.

   Pe urmă taxați la sânge toți care ocupă banda 1 pe acolo.

 • Ciucu a lasat-o foarte moale cu comunicarea in ultimele 6 luni. Acum 2-3 ani rupea cu postarile.
  Nicusor in sfarsit e la nivelul adecvat de comunicare.
  Eu o sa il votez din toata inima pe Nicusor ca mi se pare ca dupa 2-3 ani de chin cu bugetul, a reusit sa aiba bani si pentru investitii. Se tot schimba tevi de termoficare, se schimba sine de tramvai, noi trolebuze, se renoveaza parcuri.
  Problema lui in continuare ramane ca nu are oameni in care sa aiba incredere si care sa nu incerce sa ii puna bete in roate.

  Răspunde
 • Prea putin vs ninic in 30… e ceva totusi.
  Conparand cu ce ai scris aici cum e situatia? https://www.hoinaru.ro/2020/12/11/colapsul-radet-e-aici/

  Răspunde
  • Orașul nu stă doar în termoficare. Am văzut un fragment din interviul de la Gojira și am înțeles că ND este fixat pe problemele mari, pe cele mici le consideră mai puțin importante. Aici nu sunt de acord cu el, cred că ar fi avut șanse mult mai mari dacă făcea și din chestiile mai mici și mai vizibile.

   Oricum cred că va câștiga. O să-l votez și vedem ce se întâmplă după încă 4 ani. Din păcate nu va avea consiliu, așa că nu mă aștept la minuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu