in All Sports

Fantastic nivelul arătat de Simona la revenire

Am urmărit primele două seturi ale întâlnirii dintre Simona Halep şi Paula Badosa şi sunt super impresionat. Simona a arătat un nivel de joc fantastic, mult peste ceea ce mă aşteptam.

Nu aveam mari speranţe de la meciul ăsta, îmi doream doar ca Simona să nu fie sparring partner pentru Badosa după 17 luni de pauză. Dar nu mi-ar fi trecut prin cap că ritmul o să fie la un nivel atât de ridicat.

Poate că serviciul este perfectibil, probabil că oboseala o să-şi spună cuvântul după câteva meciuri, dar per total este excelent.

Meciurile nu au nicio legătură cu antrenamentele, aşa e aproape un miracol că poate să joace la acest nivel. Joacă ca şi cum nu a luat pauză niciodată. Apărare foarte bună, veniri la fileu inspirate, multe lovituri marcă înregistrată.

Dacă rămâne sănătoasă, Jocurile Olimpice par un obiectiv extrem de fezabil.

*imaginea e de la Roland Garros, din 2018, când Simona a câştigat competiţia

1 comentariu. Leave new

  • As vrea sa alerge fie-mea pe teren la 10 ani, cum alearga Simona dupa aproape 2 ani de pauza 😀 SUPER jucat, excelenta forma. Nu ma asteptam sa castige in fata Paulei, e nevoie de un pic de rutina sa revii la nivel de WTA. Asa cum spui, antrenamentele nu au nicio legatura cu un joc la asemenea nivel, deci ma astept sa mai fie meciuri pierdute o perioada. Oricum, primul set la 6-1 arata ca (inca) poate si vrea. E o bucurie sa o revedem.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu