A doua ediţie de „Black Friday” românesc la Aceeaşi Mărie, adică Târgul de Brumar.

Că lumea pe timpuri îşi cumpăra chestii atunci când mergeau la târg şi Târgul de Brumar (aka Noiembrie) era cam ultima ocazie în care puteai să-ţi iei lucruri, pe urmă gata, dispăreau ocaziile până în primăvară.

Sunt cele mai bune reduceri pe care le poate oferi un brand mic, românesc, pentru nişte produse care oricum nu sunt scumpe. Eşarfe de mătase naturală la 249 de lei (care sunt o variantă excelentă de cadou), broşe cu foiţă de aur la 129 de lei (again, super variantă de cadou), bluze şi rochii din materiale naturale.

Dacă stau şi mă uit la ce stoc era anul trecut la Târg şi ce e acum, îmi vine să mă întreb când a fost timp pentru toate astea: şedinţe foto, tot felul de produse noi, stocuri şi multe altele care nu se văd.

Târgul de Brumar continuă tot weekendul, până pe 13 noiembrie adică. Produsele sunt făcute din materiale durabile, simt nevoia să zic asta pentru că ne-au scris clienţi care au fost întrebaţi la rândul lor de cunoscuţi care e faza, cum de sunt preţurile aşa mici.  Sunt mici pentru că am încercat să producem cât mai eficient. Sigur că nu ne putem apropia de fast fashion, dar nici calitatea nu e de fast fashion. Give it a try, campaniile de reduceri sunt un moment bun să încercaţi branduri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu