De mult n-am mai dat peste o carte pe care s-o citesc atât de repede. Am pus mâna pe ea luni și în vreo două zile am terminat-o. Se numește ”Cum să te ratezi cu demnitate” și e scrisă de Octav Gheorghe, publicitar cu ștate vechi. Aș zice că e unul dintre greucenii industriei, care între timp s-a apucat și de scris scenarii de film. A scris pentru Ruxx, pentru One True Singer, iar acum lucrează pentru ”Subteran”, primul serial românesc produs de Netflix, în care Florin Piersic Jr. are rol principal.

Sunt 8 povești pline de savoare, unele de la începutul anilor 2000, altele mai noi. Dacă ați interacționat câtuși de puțin cu piața de comunicare din România, probabil că vă veți distra copios. 

Cartea începe excelent, cu o poveste absolut genială, dar scade pe parcurs. Dacă menținea nivelul probabil că era una dintre cele mai mișto cărți despre publicitatea din România. Chiar și așa, o recomand cu căldură. Se citește super ușor și e entertainment pur. 

În plus, transmite și nostalgie în cantități industriale chiar și unuia ca mine, care încă era prin școală la vremea în care se întâmplau lucrurile povestite acolo. 

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu