in Casual stuff

Nu trageţi domnu' Bobby(Adi), sunt io, hoinărică!

Şi n-au tras.

Azi am tras cu arma pentru prima oară. Cu gloanţe adevărate and shit. Asta în condiţiile în care eu nici la FPS-uri nu-s prea bun. De tras cu alt fel de arme mai mult sau mai puţin letale nici nu se poate pune problema. Nici măcar prin parcu de distracţii n-am tras cu puşca.

Când am primit invitaţia de la Anca am zis că e la mişto faza cu gloanţe adevărate sau că o să ne aducă o gaşcă de anti-terorişti să ne facă vreo demonstraţie. Mare îmi fu mirarea (ca s-o dau în stilul snoavei) când m-am trezit în mijlocul unui instructaj de tras cu arma (a se citi: am întârziat pentru că Bucureştiul e organizat aiurea şi pe o parte ai numarul 100 iar pe cealalta numărul 29).

Anyway… era un nene care ne explica cum o să tragem noi cu gloanţe adevărate. Şi am tras. Tudor Totolici a ieşit pe primul loc, eu pe 2 şi Adi Ciubotaru & Bobby Voicu tot aşa doar că la coadă.

Au fost acolo mai mulţi bloggeri cunoscuţi, A-listeri, o parte din echipa Monden Info şi… eu :))

Eu aş fi vrut să întreb la un moment dat dacă se poate să nu tragem dar m-am abţinut :)) Şi aşa m-am ales cu premiul I (pentru că Tudor Totolici a tras în afara concursului).

Toată chestia s-a întâmplat pentru că UTV a lansat jocul online I DARE U. Campania este făcută cu ajutorul echipei MBDragan iar noi am tras în poligonul UTI care e pe la piaţa sudului.

Au scris: Pyuric pe Monden.info, Buddha la el pe blog, Adi Ciubotaru, Andy Mihail, Bobby, Corina, Florin Avram, Alexandra Ivan pe Apropo.ro si pe blogul personal, Bimus – cu videologul sau, episodul 24 şi o să actualizez pe parcurs.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu