in All Sports

Nu mai am mustar. Cum comentezi?

GSP

De cand GSP a descoperit web 2.0 si a devenit gsp 2.0 totu se transforma. O combinatie proasta intre Marca si The Sun cu un iz dambovitean.E foarte romanesc totu….articolele sunt praf… zilele maraton cu stiri despre anumite evenimente sunt si ele jalnice… si, mai nou, se pune tot mai mult accent pe interactiune. Si asta nu mi se pare deloc amuzant. Tie cum ti se pare?Am preluat moda asta si e foarte tare sa intrebi din 5 in 5 minute „Cum comentezi?”

Tu ce parere ai?

Am impresia ca GSP nu mai are ce sa scrie. Ce crezi?

Maine ma duc la cumparaturi. Scrie ce consideri ca se va intampla.

2 comentarii. Leave new

  • nu prea ma pricep eu la fotbal tehnic, strategie, comentarii, declaratii cu substrat bla bla bla.. cert e ca am multi colegi (masculi) care spun intr`una ca gsp se duce la fund usor usor. si tind sa`i cred.

    daca te duci la cumparaturi, cred ca n`o sa`ti cumperi gsp :)) :-??

    Răspunde
  • gsp-ul a inceput sa se duca la fund de ceva timp…dak nu e cu scandal pt ei nu este interesant. si nu voi intelege niciodata de ce trebuie sa existe stiri cu si despre sotiile/prietenele fotbalistiilor…modele…si mai ales goale..:))

    si desigur vechea mea nemultuire fata de zirele de „sport” din romania…ar trebui redenumite ziare d fotbal…de cate ori pe an se intampla ca pe prima pagina sa nu fie cv de fotbal…o „mare” stire? foarte rar…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu