in Politics

Ce faci cand nu vrei sa te lupti cu Becali?

Te aliezi cu el.
De ce sa lupte Basescu si cu Becali cand poate sa se alieze cu el. Asistam fie la cea mai inteligenta manevra din ultimii ani, fie la una falimentara. Vedem la alegeri.

6 comentarii. Leave new

 • asistam la o voma. primu.

  Răspunde
 • asistam la o teapa. Ramane de vazut daca si-o ia Becali sau Basescu sau daca si-o iau amandoi.

  Răspunde
 • Nu sunt de acord Alex. Nu cred ca va fi nici una inteligenta, nici una felimentara. Ci una mediocra, facuta datorita contextului. Indiferent cati bani are, Becali are un cuvant mult prea mic in politica. Refuz sa cred ca Becali va ajunge un om important in politica. Atunci chiar ca ma mut in strainatate.

  Răspunde
 • Adi, uite cum vad eu lucrurile. Basescu joaca foarte simplu: ia la prezidentiale si voturile lui Becali iar la parlamentare spera la un 10-12% care sa-l ajute la majoritatea impreuna cu ungurii (cred) e posibil sa ma insel… dar nah…la politica si fotbal ne dam toti cu parerea 😛

  Răspunde
 • alianta strict pentru bucuresti, cel putin deocamdata. consiliul va decide,probabil, activitatea lui opresqcue. si probabil il vor nenorocii. si nu imi pare rau. cat de prezidentiale, gigi are un 2 3 % mediocru care nu prea are cum sa influenteze viitorul tarii. in aceasta lupta va conta doar contracandtitatul psd.. fie el oprescu,geoana (eu cred ca va fii nastase, nu stiu de ce am impresia asta nenorocita)..la pnl deja a inceput lupta tariceanu orban, milut de la pntcd este ca si inexistent, cred ca ne-am saturat cu totii de vadim si doar nu ne-om pune un presedinte ungur.

  Răspunde
 • In loc sa vorbiti de lupta dintre persoane ar fi bine sa vorbiti de lupta dintre idei ( chiar daca acestea nu exista decat pe hartie si acolo puse prost) pt ca lupta dintre persoane genereaza orgolii pe cand lupta dintre idei genereaza alte idei. Oricum in ultimul timp observ tot mai multe aratari cu degetu’ ” Uite-l p-ala s-a aliat ca prostu’ cu ala! In cazu’ asta ma mut in strainatate!” Strainatatea pt voi e un fel de insula utopica- am observat ca este in plina desfasurare fenomenul „tot ce zboara se mananca”! Muta-te in Bangladesh sau in Namibia sa vedem daca ti-or placea gandacii.” Peste 20 de ani si voi tot asa o sa ajunegti sa va aliati cu acesti indivizi pe care ii aratati cu degetul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu