in Advertising/PR, Casual stuff

Politia si Primaria incearca sa ne zica ceva…

In sfarsit, dupa mult timp vad o campanie a politiei romane (in parteneriat cu primaria capitalei) care mi se pare ok.

Un demers impotriva cersetorilor pe ideea „daca nu le mai da nimeni bani, vor munci”. Nu se face nimic impotriva lor pentru ca probabil nu au ce sa le faca. Oricum.. ideea e buna si imi place foarte mult ca e si vizibila si ok-ish…

Campanie politia romana

Pentru cei care nu inteleg textul: „Daca ati sti *a se observa ca e cu un singur „i”, nu cu 20* ca un cersetor castiga pana la 5000 de lei lunar, i-ati mai da bani?”

Eu de la o vreme incoace nu prea mai dau bani…nu din zgarcenie si pentru ca asa e corect. In plus.. fata de Filantropica… acu nici macar nu mai spun o poveste… si tot primesc bani.

Voi mai dati bani?

9 comentarii. Leave new

 • N-am dat niciodata…intrebarea e de fapt unde o sa munceasca ei cand o sa se lase de cersit? se ocupa cineva de asta? aceleasi autoritati? si daca nu le mai da nimeni bani poate ca o sa dea in cap..oricum, si eu sunt de acord cu campania

  Răspunde
 • Ideea e ca primaria ar putea face anumite programe sa le zicem de reabilitare – ar putea sa ridice 3-4 azile la care sa munceasca cersetorii, ar putea sa-i cazeze acolo pe cei care or sa se duca la munca – munca pe care tot primaria ar putea sa le-o gaseasca la diverse chestii necesare tot pentru primarie. Fonduri s-ar obtine – la noi in tara sponsorizarile se pot obtine foarte usor.

  Răspunde
 • azi am dat 2 iaurturi unui tip dintr-o intersectie care purta un bebe si un carton pe care scria „muritor de foame”. Mi-a multumit. L-am simtit sincer.
  Bani nu dau.

  Răspunde
 • de ura impotriva „stii”-ului, ai taiat un i in plus: „5000 de le lunar”.
  dupa cum vezi, sunt superficial, iar ce scrie panoul ala stiu din clasa a opta. Oprescu ruleaza fin.

  Răspunde
 • :)) da..corect.. typo :P.. graba…

  Răspunde
 • batranilor… aia unde ar putea sa munceasca?

  Răspunde
 • eh.. problema e ca majoritatea nu sunt batrani. sunt tineri si adulti. si oricum si aia batrani.. am vazut un reportaj cu un mosh de 80 de ani care avea 200 de milioane in banca si cersea.

  Răspunde
 • de frica sa nu se imbogateasca unii, daca campania prinde, o sa moara altii de foame..

  asta moare sau nu moare?.. pare agresiv.. o fi de foame?, o fi lacom?, o fi de frica?, daca i de frica, oare cat timp o sa si ia bataie pan sa se lase ‘peshtele’ de afacere?.. merita 1 leu, sau zile de bataie?.. a trecut semaforu, macar a trecut momentu’, inapoi la lucru’, ca am copii de hranit..

  a doua zi in ziar: cersetor mort de foame..

  macar nu shi a luat bataie..

  Răspunde
 • Your blog is interesting!

  Keep up the good work!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu