Cristian Borcea, baiatul care era soferul lui Cornel Dinu pana mai ieri, si-a dat seama cine are nevoie CU ADEVARAT de ajutor in tara asta! Nu sunt sinistratii, nu sunt batranii care n-au medicamente, nu sunt copiii care mor de foame ci ADRIAN MUTU!

Borcea deschide un cont pentru a-l ajuta pe Adrian Mutu

IREAL! Iata ce declara imbecilu anului: „Trebuie s? facem ceva! Adi e un bun na?ional ?i e cazul s?-l ajut?m. Voi deschide un cont în care fiecare s? doneze o sum? de bani. Nu ne permitem s?-l pierdem pe Mutu!”.

Draga Borcica,

Adrian Mutu este baiat mare. Chiar ieri ne apostrofa pe blog (si ne injura in gand) pentru ca ne-am permis sa comentam prestatia lui lamentabila de la Euro.

Adrian Mutu se afla in situatia asta pentru ca o perioada din viata lui a fost un drogat si si-a batut joc de bani, o echipa de fotbal si de noi in general.

In plus, el castiga multe milioane pe an la Fiorentina – vreo 2. Daca mai joaca pana in 2012 inseamna 8 milioane.Plus venituri publicitare vreo 4 inseamna 12 milioane. Mai raman 5 milioane din averea lui de 10-11.

Dar vai! Ajutati-l pe Mutu pentru ca altfel s-ar putea sa ramana doar cu 5 milioane de euro in cont! Asta nu inseamna ca „il pierdem pe Mutu”, ci inseamna ca „ramane el cu bani mai putini”

Bani la sinistrati n-ar fi dat. Cretinul!

4 comentarii. Leave new

 • da, asta ciar e IREAL! si tot mai sustzii ca ar trebui sa ramana pe la echipe dobitocii astia de borcea, becali, copos si toti…

  Răspunde
 • Borcea e un dobitoc oricum…nu stiu cum de mai ai puterea sa te enervezi. Becali e si el la fel numai ca ala a mai facut si niste lucruri pentru oamenii din jur, gen case pentru sinistrati. (spre deosebire de alti bogatani ca Tiriac)

  Răspunde
 • Intradevar Borecea e un imbecil…dar stii cine vor fi imecili si mai mari? Aia care chiar o sa doneze bani pt aceasta „cauza mareata”…pt k nu ma indoiesc ca vor exista cativa :))

  Răspunde
 • Mda..sad :-< ...Lukin imi place ca e gratioasa si la paralele e dementiala.Plus ca daca stam bine sa ne gandim ,niciuna dintre gimnastele de azi nu straluceste in mod constant la toate aparatele.La sol are prestatii fb,dar nu e constanta.Mie imi place de ea de cand a aparut "pe piata".Nu cred ca exista o anumita explicatie.Shawn Johnson imi place ca e zambareata tot timpu si are putere de a continua chiar daca greseste 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu