Echipa nationala a Romaniei a jucat mai mult decat prost. A jucat aproape penibil. Asta e. Poate vor juca mai bine data viitoare.

Dar.

Asta nu inseamna ca ei trebuie sa vina la interviuri si sa minimalizeze esecu asta rusinos. Nu poti sa vii tu ca antrenor si sa spui ca suntem o echipa mica. Nu poti sa spui ca „Trebuia sa vina si esecul asta la un moment dat”.  Nu poti sa te duci ca Tamas si sa declari ca „Mda…asta e.. am jucat slab.. mda.. ne pare rau…. eh.. ce vreti, sa se schimbe jucatorii?” DA! Sa joace nationala mica! Ei joaca fotbal. In naivitatea lor juvenila sunt mai buni de 100 de ori decat tricolorii mari. Sau poate ca Sandoi pierde timpul la tineret cand de fapt ar trebui sa antreneze mai sus.

O sa se spuna ca suporterii nu sunt alaturi de nationala si ca la primul esec fluiera. Nu este primul esec. Romania nu joaca nimic de o gramada de timp. Ah, ti-au iesit 2 cornere la Constanta contra Olandei si crezi ca joci fotbal? Acum n-a mai iesit nimic si s-a vazut. Nu joaca nimic, dar trebuie sa fie si nesimtiti? Trebuie sa se comporte ca si cum ar fi facut un egal cu cine stie ce echipa mare?

Sa plece Piturca! Sa plece si Tamas, Lobont, M.Niculae, D.Niculae, Bratu, Marica, Dica, Contra! La revedere!

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu