După cum ştim deja,  s-a instaurat o psihoză tâmpită legată de criză. Avem pe de-o parte oamenii care sunt foarte liniştiţi şi care sunt convinşi că nu vor avea probleme şi pe de altă parte îi avem pe cei care taie tot, cheltuieli, salarii, tot ce se poate, dau afară oameni etc. etc.

Ştim toţi ce scandal a fost cu bairamul de sute de mii de euro  al celor de la AIG. Care celebrau ieşirea din faliment, sponsorizată de poporul american. O mare clinică privată, nu dăm nume Medicover a hotărât că nu e bine pentru moralul angajaţilor să nu dea prime şi să sară peste petrecerea de Crăciun. Bine bine… dar fiind criză,  buget de austeritate coane Fănică.

Aşa că au hotărât să dea primele după anul nou şi să facă petrecerea de Crăciun în noiembrie că e mai ieftină sala, e mai ieftin Moşul care va da cadourile copiilor (oare de ce?) şi în general, îi costa mai puţin totul.

Propun după acelaşi model să avem spectacolele lu Bănică în septembrie, să cumpărăm brazi din iunie, direct de la munte şi să tăiem porcu în august că sunt mai slăbuţi după 3 luni de caniculă şi cântăresc mai puţin.