Când am început să simţim oboseala acumulată anu ăsta, nu ne mai doream decât să vină odată sărbătorile alea, să ne luăm libere în lanţ, să fim mai buni, să primim cadouri şi lumea să zâmbească în jurul nostru.

Numai că fix când ne gândeam la destinaţii exotice, pârtii de ski sau plasme, s-a dat alarma cu criza economică. Şi a început să ne preocupe chestia asta. Ba mai mult, au pus-o ăştia şi de campanie electorală în noiembrie. Şi dă-i cu dispute şi scandaluri şi promisiuni până ne-am trezit că e ziua ProTVului şi noi nu ne-am revenit din şocurile exit-pollului. Iar beculeţele de 1 decembrie au fost înlocuite de luminiţele din ochii preşedinţilor de partid la vederea rezultatelor de la alegeri.

Şi pe urmă şi-au văzut de coaliţii şi de manevre până s-a făcut 19 decembrie. Numai să anunţe odată guvernu ăla ca să plece mai repede în vacanţă. Că parcă nici zăpada n-a vrut să apară într-un moment aşa important ca să nu le dea motiv de amânare. Şi cum să-ţi faci cumpărăturile liniştit dacă toată lumea e în alertă să nu piardă cumva bucăţele din ciolan?

Tâmpită ideea asta cu alegerile la început de decembrie. Iar pe lângă asta, Boc şi Stolojan s-au apucat să mai şi joace leapşa cu funcţia de premier. Nici nu ştiu când s-a dus moş nicolae cu spectacolu lor ieftin. E o atmosferă atât de încinsă încât nici frigu ăla pătrunzător nu se simte. Aeru rece şi proaspăt a dispărut. Şi avem doar câteva zile la dispoziţie să facem rost de o ninsoare, să visăm frumos şi să întrăm în atmosferă. Let there be Christmas, băi nesimţiţilor!

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu