După cum scriam mai jos, de 1 mai am fost la Sinaia şi mi-a plăcut. Aşa că urmează o nouă călătorie în 2 săptămâni (cel puţin aşa ne propunem dacă nu ne încurcă rău programu). De data asta avem două variante: fie Buşteni – Poiana Izvoarelor, fie Sinaia – Susai plus un bonus ceva. Deja s-a anunţat destulă lume, sper să nu se dea loviţi.

Sâmbătă plec în Bulgaria, excursie rapidă, 2 zile. În aceeaşi formulă ca aici. Probabil că o să fie mişto. Revin cu poze şi poveşti.

Miruna a început săptămâna trecută un proiect foarte fain. Timp de 1001 de nopţi citeşte. Câte 15 minute pe seară. Şi-a făcut ea nişte calcule şi se pare că rezultatul a fost pozitiv din moment ce s-a pus pe citit. Aici este blogul proiectului (proiectului personal, după cum zice ea). O să vedeţi că a mai corupt două domnişoare. Nu pot decât să mă uit cu jind şi să le invidiez pentru capacitatea de mobilizare. Eu rămân cu teancurile mele de cărţi necitite.

Ieri sper că am făcut un om fericit (poate doi) când am aflat de concertul Leonard Cohen la Bucureşti. De data asta aş vrea să ajung şi eu, mai mult din curiozitate. Aşa frumos a vorbit Laura despre concertul de anul trecut încât m-a făcut curios.

Joi începe EUROPAfest. Şapte zile de muzică bună la care sper să ajung şi eu. Studenţii au intrarea liberă dar nici biletele nu sunt foarte scumpe.

Şi pentru că a venit vorba de concerte, am depăşit 1000 de concerte în calendarul InConcert.ro. Asta în aproximativ 2 luni jumate.

Şi nu, n-o să menţionez că echipa vedetă nu s-a calificat la OC în finală :)) O să omit asta şi o să merg pe burtă. Oricum, sesiunea noastră de examene e salvată şi mulţumeşte juriului.

În final, tradiţionalul “S-auzim de mine!” :))