Aud chestia asta tot mai des…

Am tot ieşit în lume săptămâna asta şi m-am văzut cu prieteni, cunoştiinţe etc. O bună parte din ei au început să-mi reproşeze mai în glumă mai în serios că nu i-am anunţat despre un eveniment sau altul. „Nu mi-ai zis şi mie de concertul X” a fost lait motivul săptămânii.

Hai să recapitulăm puţin: voi sunteţi mulţi. La ultima numărare peste 600 de oameni în lista de messenger. Plus oamenii pe care îi ştiu de pe twitter.  Mi-ar fi cam greu să ţin minte ce formaţii preferate are fiecare şi să vă chem pe toţi la concertele la care merg. Chiar dacă restrâng mult cercul, ar fi zeci de oameni interesaţi de concerte. Mi-e imposibil să fac asta. Şi nici nu vreau. Da, am un site de concerte, da merg la foarte foarte foarte multe concerte. Da, mergem împreună dacă îmi spuneţi că vreţi să mergeţi.

În rest, aveţi la dispoziţie siteul, contul de twitter pe care anunţăm concertele zilei şi Pagina de Facebook pe care nu suntem chiar aşa de activi, ce-i drept. Şi acum o să dăm drumul şi la Listele de Twitter, vedeţi aici despre ce e vorba. Aci aveţi feedurile aşa că hai abonarea şi lăsaţi-mă să respir 🙂

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu