in De soi

‘Mai am doi munţi în Antarctica şi pe urmă Everestul…’

Săptămâna trecută am auzit de o puştoaică din România care e foarte aproape să devină cea mai tare alpinistă din lume. Crina Coco Popescu are 16 ani şi deja a urcat pe 6 din cei mai mari vulcani din lume. În plus, a urcat şi pe 5 dintre cei mai înalţi munţi din lume. Acum are nevoie de încă 29.000 de euro pentru o expediţie în Antarctica în cadrul căreia vrea să mai urce pe 2 munţi.

În cadrul WOW, la invitaţia lui Manafu, Coco a vorbit puţin despre obiectivele ei cu o seninătate impresionantă. Iar citatul din titlu îi aparţine. Nu ştiu de voi, dar eu mai am două pachete de biscuiţi şi pe urmă îmi deschid o ciocolată… Asta aşa, ca termen de comparaţie.

Dacă mă uit pe data la care a fost pornit blogul şi dacă ne gândim că e o agenţie de publicitate în spatele campaniei (şi una destul de bună de altfel), plus un brand ca National Geographic, mă cam enervez. Mă enervez că am aflat abia în octombrie de campania asta, că nu s-a comunicat, că se puteau face mai multe.

Dar în momentul ăsta e mai bine să ne concentrăm energiile pentru ceva constructiv. Povestea lui Coco e pe www.celmaisus.ro iar banii ar fi trebuit strânşi până azi, dar sunt convins că se poate strânge suma necesară destul de repede dacă ne străduim puţin. Nu de alta, dar ar fi şansa noastră să fim şi noi o dată buni la ceva. Nişte branding de ţară dincolo de toate grădinile carpatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu