Nu o să devin niciodată un apologet al asociaţiilor studenţeşti. Am făcut parte dintr-o asociaţie, am avut ocazia să o conduc o scurtă perioadă, dar rămân la părerea că cel mai bine e să înveţi din lucruri făcute în lumea reală.

Susţin în continuare că ai parte de experienţe mai aproape de realitate atunci când încerci să dezvolţi nişte proiecte personale.

Cu toate astea trebuie să admit că DaAfaceri a însemnat o experienţă importantă care m-a pus în legătură cu nişte oameni şi mi-a oferit o perspectivă asupra unei asociaţii studenţeşti şi a ASE-ului în general. Am avut ocazia să lucrez cu Simona şi mai târziu cu Corina, alături de care am făcut câteva chestii mişto. Pot să spun că am fost mai mult student la ASE, decât am fost la Litere, cu săptămâni în care nu ajungeam deloc la mine la facultate, dar rămâneam seara până târziu la Cibernetică.

Voluntariatul într-o asociaţie studenţească e clar o variantă pentru cei care vor să facă ceva, vor să acumuleze experienţă. E varianta intermediară între şcoală şi viaţa reală. E o perioadă de teste şi greşeli pe care le puteţi face fără să vă atârne sabia lui Damocles deasupra capului.

Mâine la Music Rooms Cafe (B-dul Dacia nr. 32) are loc conferinţa de prezentare a DaAfaceri, începând cu 13:45. Nu prea e de ratat Vlad Stan a cărui prezentare se intitulează „Puterea sta in actiune!”. Mişto ar fi să ajungeţi mâine la conferinţă, mai ales dacă sunteţi interesaţi de asociaţiile studenţeşti.

PS: Până miercuri, 20 octombrie, aveţi ocazia să şi aplicaţi pentru un loc în echipa DaAfaceri. Detalii aici.

UPDATE: S-au prelungit înscrierile până pe 22 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu