Click pentru marire

#Maiştiţicând aţi intrat în online? Nu când aţi intrat prima oară pe net, ci în online. Adică în contact cu oameni din online. Eu probabil că pe la Olimpiadele Comunicării, dacă nu se pun întâlnirile forumiste de prin liceu. Dar prima oară când am simţit că am legătură cu online-ul a fost la un eveniment DaAfaceri (asta în condiţiile în care lucram de 1 an şi ceva într-un loc care avea mare legătură cu online-ul).

Ţin minte o discuţie pe care am avut-o cu Simona în sediul nostru mic şi înghesuit din ASE. Am făcut noi un line-up de speakeri, pe urmă s-a apucat Simona să-i contacteze şi s-a pus problema “Oare Bobby Voicu vine?”.  Şi a venit, a adus cu el speakeri (Andrei Roşca şi Cabral) şi câţiva oameni din online în public. Au fost în seara aia cu noi Nihasa, Dorin Boerescu, Buddha, Miruna, Baby Racy… După eveniment ne-am dus toţi la o bere şi am avut prima discuţie mai lungă cu Bobby (şi am realizat cât de mult poate să vorbească 😀 ). A fost cel mai mişto eveniment DaAfaceri, şi nu doar pentru ziua de bloguri.

Acum 2 ani Brands, Blogs and Cookies a însemnat un experiment mişto cu branduri făcut de Bogdana, a însemnat o dezbatere despre şcoala de comunicare din RO cu Sorin Tudor, a însemnat poveşti cu cartofi prăjiţi de la Andrei Roşca şi Bobby, a însemnat poze şi autografe date de Cabral pentru toate femeile de serviciu din ASE. Tot atunci s-a născut Prăjiturel, o trăznaie a noastră, care s-a transformat în studiu de caz pentru promovarea de ONGuri.

Anul ăsta sper să fie la fel de mişto. Printre invitaţi vor fi iar nume mişto din online şi marcomm – BTO, Ciubotaru, Andrei Roşca, Bogdana. Totul se întâmplă pe 7, 8 şi 9 decembrie la Kulturhaus între 14:00 şi 17:00. Mai multe detalii găsiţi aici. Eu sigur o să fiu acolo şi sper să facem gaşcă de onlineri.

Şi ca să ne arate că s-au făcut mari, DaAfaceriştii au pus la cale un concurs împreună cu Blogway. Voi scrieţi un post şi ei vă trec pe domeniu.ro. Detalii aici.